Heeft u een project waar wij u bij kunnen helpen?

Elektrische Installaties

Voor zowel de zakelijke en de particuliere markt kunt U bij ons terecht voor nieuwbouwprojecten, renovaties, onderhoud en stroomstoringen.
Al in ontwerp stadium denken wij mee om tot complete op maat gemaakte installaties te komen. Eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering worden door ons team feilloos verwerkt en uitgevoerd.
Onze goede werkvoorbereiding zorgt voor rust en overzicht voor U als opdrachtgever.
In ons vakgebied zijn veiligheid en kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De borging van de veiligheid vindt u enerzijds in de vakmanschap van onze medewerkers en anderzijds in onze keuze voor kwaliteitsmateriaal, geleverd door onze betrouwbare leveranciers.

Hoe zorgen wij voor het vertrouwen van U als opdrachtgever?
Dit doen wij door middel van een erkenning bij de onafhankelijke stichting InstallQ. Op deze manier laten wij zien dat we veilige installaties van goede kwaliteit maken.
InstallQ bewaakt de kwaliteit van de installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt.
Om haar doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen voor de totale installatiesector.
Zij erkennen installateurs en bedrijven en informeren over certificeren. Daarbij accrediteert InstallQ examens, opleidingen en bijscholing in installatietechniek.

Zonnepanelen

Steeds meer mensen besparen geld met een zonnestroom installatie! Dankzij de lage prijzen zijn zonnepanelen nu ook voor u interessant.
Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Dan komt u op het juiste moment. Zonnepanelen zijn nu namelijk een stuk goedkoper in aanschaf dan enkele jaren geleden.
De prijs van de totale zonnestroom installatie hangt af van diverse factoren. Daarom doen wij altijd een vrijblijvend opname gesprek ter plaatse.
Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit. Deze elektriciteit is dan nog niet meteen klaar voor gebruik.
Zonnepanelen produceren namelijk gelijkstroom, terwijl wij wisselstroom nodig hebben. Daarom worden zonnepanelen altijd geïnstalleerd met een omvormer die de gelijkstroom omzet in wisselstroom.
Deze wisselstroom gebruikt u vervolgens voor al uw elektronische apparaten.

diensten_zonnepanelen

INSTALLATIE REGISTREREN:

Het is van belang uw installatie te laten registreren bij uw netbeheerder.
U komt anders niet in aanmerking voor een financiele vergoeding wanneer u meer opwekt dan dat u zelf verbruikt.
Op de website www.energieleveren.nl staat duidelijk hoe u uw installatie kunt registreren, zodat u zeker weet dat de teruglevering geen problemen oplevert.

BTW AANGIFTE:

Met een zonnestroom installatie op uw dak, bent u in feite een ondernemer geworden. U produceert elektriciteit die U aan anderen verkoopt. Er gelden natuurlijk een aantal voorwaarden.

Voorwaarden teruggaaf BTW op Zonnepanelen:
– U bent een particuliere afnemer;
– U heeft de zonnepanelen gekocht (en laten installeren);
– U heeft de zonnepanelen op/bij uw woning laten installeren;
– De installatie is opgeleverd of in gebruik genomen na 20 juni 2013;
– U levert de opgewekte zonne-energie (deels) terug aan het elektriciteitsnet.

Voldoet u aan alle voorwaarden? Dan bent u in principe verplicht om aangifte BTW te doen.

Indien U investeert in een zonnestroom installatie, en het totale bedrag dat U investeert niet hoger is dan € 11.900,- ex BTW. verandert er ook na 1 januari 2020 niets voor mensen die een zonnestroom installatie aanschaffen.
En voor de overgrote meerderheid van onze klanten is dat het geval.

Als uw installatie toch meer kost dan € 11.900 excl BTW, zou u nog gedurende 4 jaar de ‘forfait’ moeten blijven betalen. U bent dus in totaal een paar honderd euro meer kwijt dan voorheen.

De Belastingdienst berekent het forfait voor systemen met zonnepanelen die op het dak liggen op het piekvermogen van uw zonnepanelen. Ze nemen het piekvermogen afgerond naar boven van de zonnepanelen (kWp), en vermenigvuldigen het met € 20. Dat wordt dan het forfait.

diensten_zonnepanelen1

Data & Telecom

Data -en telecommunicatie maken inmiddels onlosmakelijk deel uit van ons dagelijks leven. We willen ieder gewenst moment waar dan ook ter wereld bij onze data kunnen, kunnen bellen, e-mails afhandelen, social media bijhouden enz.
Dat kan alleen als we in huis en in de bedrijfsomgeving kunnen beschikken over betrouwbare netwerken.
Betrouwbare datacommunicatie netwerken zijn dan ook van groot belang. Deze netwerken kunnen draadgebonden of draadloos zijn.
Tevens is een combinatie van beide ook goed mogelijk!

Dean Elektrotechniek kan u ondersteunen bij het ontwerp, een aanpassing of uitbreiding van uw netwerken.

Oplaadpunten

Elektrisch rijden wordt steeds aantrekkelijker. De voertuigen worden goedkoper, de actieradius wordt groter en er is steeds meer keuze.
Ook het aanbod van tweedehands elektrische auto’s is aan het groeien. De aanschafprijs van elektrische auto’s wordt steeds lager, maar nog steeds zijn ze een stukje duurder dan ‘ouderwetse’ auto’s.
Echter de vaste lasten van een elektrische auto liggen een stuk lager dan bij een auto die op benzine of diesel rijdt

Een oplaadpunt is een infrastructuurelement dat elektrische energie voorziet om een elektrisch voertuig zoals een auto op te laden.
Afhankelijk van het gekozen oplaadpunt zal er geboord of gegraven moeten worden voor de aanleg van de infrastructuur.

Een oplaadpunt aan huis:
– U kunt uw auto opladen terwijl u thuis bent;
– Uw laadpaal is altijd beschikbaar;
– U kiest een laadpaal die past bij het vermogen van de accu in de auto;
– Overzicht thuisladen kan verstuurd worden naar uw werkgever;
– Kosten voor de laadsessie zijn lager, u betaald uw eigen energietarief;
– Door thuis op te laden heeft u de laadpaal sneller terugverdiend;

Een oplaadpunt op het werk:
– Klanten kunnen gebruik maken van uw laadpalen;
– Energie tarief van bedrijven is vaak gunstiger;
– Personeel kan overdag de elektrische auto’s opladen;

Ontdek onze Laadpunten:

Steeds meer particulieren investeren in een elektrische auto. Daarom bieden wij de laadoplossing van MYENERGI aan. De laadpaal ZAPPI V2.

De ZAPPI V2 is de ideale laadoplossing wanneer u uw eigen opgewekte energie wilt laden met de zonnepanelen op uw dak! Dit concept is haast uniek op de markt en zo verdient u uw zonnestroom installatie nog sneller terug! Daarnaast biedt ZAPPI V2 standaard dynamic load balancing.

Een indicatie van de oplaadtijden voor 20kWh vindt je in onderstaande tabel:

Capaciteit (A) 230 Volt Laadtijd 230 Volt 400 Volt  Laadtijd 400Volt
16A 3,7 kW 5   3/4 uur 11,0 kW 2   1/4 uur
20A 4 ,6 kW 4   1/2 uur 13,8 kW 1   3/4 uur
32A 7,4 kW 2   3/4 uur 22,0 kW 1   1/4 uur

diensten_oplaadpunt

Camera Beveiliging

Camerabeveiliging werkt preventief en schrikt inbrekers af. Met uw professioneel camerasysteem kunt U live via de app uw woning bekijken.
Indien de camera beweging detecteert, worden de beelden automatisch gefilmd en op de harde schijf opgeslagen. De beelden kunnen dan binnen een aantal dagen terug gekeken worden.

Wij leveren en monteren alleen kwalitatief goede camera’s, omdat de goedkope ‘plug & play’ camera’s makkelijk te hacken zijn en niet hetzelfde beveiligingsniveau bieden als een professioneel camerasysteem.

deinsten_camera

PRIVACY

In en rond woningen kunnen camera’s opgehangen worden om eigendommen te beveiligen en bewoners te beschermen. Zowel organisaties, zoals woningbouwverenigingen, als particuliere bewoners kunnen besluiten camera’s te plaatsen.
Dit is niet verboden, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden.
Wie een camera ophangt, moet ervoor zorgen dat de camera zo min mogelijk gericht is op de openbare weg of op eigendommen van anderen. Tevens moet U mensen die op uw terrein komen ook informeren dat zij worden gefilmd.

Alarm Installaties

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid. Een veilig gevoel is dan ook onbetaalbaar!
Met een alarmsysteem zorgt U dat er meteen actie kan worden ondernomen indien dit noodzakelijk is. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd.
Het alarmsysteem is op afstand te bedienen via een mobiele app en web-app. Tevens bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen.

Het alarmsysteem werkt met segmenten.
Deze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP: uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd.
U kunt in één oogopslag zien welke alarmzones van uw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

Dier vriendelijk:

Er kan gekozen worden voor een detector welke ontworpen is met een basisimmuniteit voor dieren. Vergeleken met standaard PIR-bewegingsdetectoren zijn de  detectiekenmerken van deze melder gewijzigd, zodat bewegingen van het menselijke lichaam worden gedetecteerd in gebouwen, maar de detector elimineert de beweging van kleine dieren op de vloer.

Kleine dieren tot ongeveer 25 kg en een maximale hoogte van 40 cm op een afstand van maximaal 7 meter van de detector worden niet gedetecteerd omdat de detector is uitgerust met een dierenlens met een hoek van 90°/12 m.

24/7 Storingen Melden

Continuïteit van uw installatie vinden wij zeer belangrijk, daarom kunt u ons 24/7 bereiken per telefoon of mail mocht er onverhoopt iets gebeuren.
Wij hanteren een snelle reparatieservice en bij urgente storingen staan wij binnen afzienbare tijd bij u voor de deur.
Naast de reparatieservice bieden wij u advies op maat om eventuele kosten voor reparatie of vervanging van onderdelen zo laag mogelijk te houden.